Παναττική πρωτοβουλία κατά των κεραιών κινητής τηλεφωνίας και εκπομπών ακτινοβολίας

 Από βελγικό τόπο ... (© Admd Informatique sprl)

 

Σήμα Προειδοποίησης για Η/Μ ακτινοβολία

ΠΡΟΣΟΧΗ ! 

Μετά από αυτό το σημείο:

Ηλεκτρομαγνητικά πεδία σε αυτό τον τόπο ξεπερνούν τους κανόνες για έκθεση ανθρώπων
Η ανυπακοή στα σήματα και στις υποδείξεις εργασίας σε ηλεκτρομαγνητικά περιβάλλοντα μπορεί να καταλήξουν σε σοβαρούς τραυματισμούς
Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία; ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Αρχή
Σύνδεσμοι
Νέα
Περιοχές
Πρέπει ...
Ειδικοί
Νομικοί
Επικοινωνία
Περιοχές με κεραίες - οι κεραίες αποξηλώνονται. Χρειάζεται αγώνας.Ξάνθη
Στο κυνήγι των παρανόμων κεραιών κινητής έχει βγει και ο δικτυακός τόπος XanthiPress. Δείτε: XanthiPress Ο ένοικος του 1ου ορόφου πέθανε ...
Βόλος
Στο κυνήγι των παρανόμων κεραιών κινητής έχει βγει ο δήμος Βόλου. Επιτέλους κάποιος υπεύθυνος με ενδιαφέρον για την υγεία των πολιτών του. Δείτε: http://www.taxydromos.gr/, http://www.taxydromos.gr/ και στο Youtube: video 1 video 2 video 3 video 4 video 5 Αχόρταγος κομάντος για παράνομες κεραίες
Βόλος κεραίες ΚΤ
Νέα Σμύρνη
Παράνομη κεραία της COSMOTE στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου Νέας Σμύρνης, 2ας Μαΐου 8, 3ος όροφος, τοποθετημένη από τον ίδιο τον Δήμο!!!
Καταγγέλθηκε στο δημοτικό συμβούλιο και απάντηση δεν πήραμε.
Βόλος
Παράνομη κεραία της VODAFONE Αργοναυτών 24 & Ηπείρου - Ξενοδοχείο Αίγλη
Βόλος
Παράνομη κεραία της VODAFONE Χατζηαργύρη 65 σε «καμινάδα»
Βόλος
Παράνομη κεραία της VODAFONE Γαμβέτα & Κονταράτου
Βόλος
Παράνομη κεραία της COSMOTE καταστήματα Γερμανός Κ. Καρτάλη 68 & Ερμού μέσα σε διαφημιστική πινακίδα!
Βόλος
Παράνομη κεραία της COSMOTE στα καταστήματα Public Ογλ 28 & Κονταράτου γωνία μέσα σε διαφημιστική πινακίδα! εδώ
Μεσόγεια
Το ημερολόγιο μιας παράνομης κεραίας
εδώ
Νέος Κόσμος
Καταδίκη για την κεραία στην Τερπάνδρου 7 στην εταιρία
Ηράκλειο Κρήτης
ΕΠΕΣΕ. Με την με αρ. 109/2009 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου (τακτική διαδικασία) που δικαίωσε τους ενάγοντες κατοίκους αποξηλώθηκε σταθμός βάσης κινητής τηλεφωνίας που λειτουργούσε επί 14 χρόνια στην λεωφόρο Δημοκρατίας στο Ηράκλειο Κρήτης.
(δικηγόροι των κατοίκων: Μαρία Φλουράκη, Δημήτρης Φιλιππάκης, Μιχάλης Σφακιανάκης)
Κηφισιά
Άρεως 66 – Έπεσε!!! Η γειτονιά ανακάλυψε τις κεραίες την Πέμπτη 17 Μαΐου του 2007. Η εταιρεία εξαναγκάστηκε στην αποξήλωση την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009, δηλαδή 2 χρόνια (25 μήνες) αργότερα, 755 ημέρες μετά! Οι κάτοικοι ευχαριστούν θερμά τον κύριο Γιώργο Θωμάκο, νομικό παραστάτη τους και Δημοτικό σύμβουλο Κηφισιάς. Τονίζουν πως ο κύριος Θωμάκος προσέφερε αφιλοκερδώς τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Οι κάτοικοι ευχαριστούν το Σύλλογο Κηφισιά SOS για το έμπρακτο ενδιαφέρον του.
Νέος Κόσμος
«Απεβίωσε» η κεραία-τέρας της οδού Τερπάνδρου στο Νέο Κόσμο
Μάχη κάτω από την κεραία της Τερπάνδρου στο Νέο Κόσμο
Δελτίο τύπου της Ανοιχτής Πόλης - Κεραίες Τερπάνδου: Οι πολίτες παρόντες, ο δήμος απών
ΜΑΤ στην υπηρεσία εταιρίας κινητής τηλεφωνίας
ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22/3/2009 ΩΡΑ 16:00 ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΔΟΣ ΒΛΑΧΟΥ
Πετρούπολη
Το Πάσχα του 2008 και συγκεκριμένα το Μεγάλο Σάββατο, η εταιρία έβαλε κεραία στην ταράτσα ενός ασυνείδητου κατοίκου στην οδό Ολυμπίας 61 δίπλα σε τρία σχολεία ( Νηπιαγωγείο, δημοτικό και γυμνάσιο ).
Τότε άρχισε ο αγώνας μας για την αποξήλωση της με την μεγάλη βοήθεια του δημάρχου Βλάχου και των αντιδημάρχων που τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Μετά από οκτώ μήνες αγώνα, καταγγελίες, συγκεντρώσεις, αυτοψίες, ασφαλιστικά μέτρα, δικαστήρια, επικοινωνία με ΕΕΤΤ, ΕΕΑΕ, ΠΕΧΩΔΕ και πολεοδομία, σήμερα ήρθε η δικαίωση και η κεραία κατέβηκε.
Φωτογραφίες της αποξήλωσης ώστε ο κόσμος να μην μένει με σταυρωμένα χέρια.
ΚΑΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
ΠετρούποληΠετρούποληΠετρούπολη
Ηράκλειο Κρήτης Σταθμός βάσης βρίσκεται στην συμβολή της Λεωφόρου Δημοκρατίας και της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης στο Ηράκλειο Κρήτης. Λειτουργούσε δυνάμει της υπ'αριθ.77668/22-7-1994 άδειας της Ε.Ε.Τ.Τ. και της με αρ.5957/3097/8-9-94 άδειας δομικών κατασκευών της Πολεοδομίας Ηρακλείου. Η διακοπή λειτουργίας του σταθμού βάσης διατάχθηκε με την υπ'αριθ.3064/08 απόφασης ασφαλιστικών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου που πάρθηκε μετά από αίτηση 68 κατοίκων της περιοχής και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 16ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου. Δικηγόροι των κατοίκων ήταν οι: Μαρία Φλουράκη, Δημήτρης Φιλιππάκης και Μιχάλης Σφακιανάκης. Η απόφαση εφαρμόστηκε μετά από αίτημα των κατοίκων προς της ΔΕΗ η οποία και αφαίρεσε το ρολόι ηλεκτροδότησης της κεραίας στις 22-7-2008. Στην συνέχεια και η Περιφέρεια Κρήτης με την με αρ.πρωτ.5344/12-9-08 απόφασή της απέρριψε την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων που είχαν υποβάλει.
Αγία Παρασκευή Καραολή και Δημητρίου 27
Αιγάλεω Αποξηλώθηκε παράνομη κεραία στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 47 στις 2/7/2008
Κορυδαλλός Καρπενησίου 24 
Βύρωνας Αγίας Σοφίας 109 απέναντι από την πλατεία Τσιρακοπούλου. Κινητοποιήσεις κατοίκων από τον Απρίλιο και τον Μάιο 2008.
Αθήνα Πλήρης κατάλογος με τις 771 κεραίες και μικροκυψέλες του δήμου της Αθήνας εδώ (www.indy.gr)
Αιγάλεω Νέος ιστόχωρος για τις κεραίες στο Αιγάλεω http://keraiesaigaleo.wordpress.com/ με χάρτη. Δείτε το.
Κηφισιά Σήμερα 19 Δεκεμβρίου 2007, έπεσε η προκλητικά παράνομη κεραία κινητής τηλεφωνίας Cosmote (Φαιστού 37 & Διαγόρα) στην Κηφισιά. http://keraies.wordpress.com/ Υπάρχει κεραία και στην Άρεως 66, Κηφισιά
από σύλλογο "Ο ΙΛΙΣΟΣ" Δέκα (10) κεραίες η μια πάνω στην άλλη στις Μιχαλακοπούλου & Ξενίας, Μιχαλακοπούλου 59 & Παπαδιαμαντοπούλου, Μιχαλακοπούλου 60-62 & Αιγινήτου, Βασ. Σοφίας 64, Αθήνα και Ανδρέου Δημητρίου 13-15, Καισαριανή.
Αγιος Δημήτριος Άλλη μια παράνομη κεραία στην οδό Πάτμου και Κορυτσάς 1, σε απόσταση 35 μέτρων από συγκρότημα σχολικών κτιρίων και σχολή του ΟΑΕΔ.
Νεάπολη Θεσσαλονίκης Άλλη μια παράνομη κεραία της VODAFONE στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης οδό Ελλησπόντου 1
Νέος Κόσμος Κεραία στην οδό Πρόκνης ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ της ΕΕΤΤ
Κέντρο Βρεφών ΜΗΤΕΡΑ Γειτνίαση "Κέντρου Βρεφών ΜΗΤΕΡΑ" με εναέρια καλώδια, πυλώνες και υπαίθριο ΚΥΤ υπέρ-υψηλής τάσης. Όλο το 2σέλιδο αφιέρωμα στην "Ελευθεροτυπία" - 4-1-2007 εδώ
Καλογρέζα Νέα Ιωνία Λειτουργεί κεραία ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ της ΕΕΤΤ στην Νέα Ιωνία Κασταμονής 63 απέναντι από σπίτια και σχολείο.
Παγκράτι  Λειτουργεί κεραία ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ της ΕΕΤΤ και της πολεοδομίας της εταιρίας VODAFONE στο Παγκράτι ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ 20 & ΚΥΝΙΣΚΑΣ απέναντι από σπίτι με έγκυο. 

Καθιστική διαμαρτυρία στην οδό Μ. Μουσούρου και Κυνίσκας στο Παγκράτι, που θα πραγματοποιηθεί από τα 10ο-11ο Νηπιαγωγείο, 13ο Δημοτικό και 17ο Γυμνάσιο-Λύκειο Σχολεία, Συλλόγους, Γονείς και Κατοίκους της περιοχής την Παρασκευή 8/12/06 και ώρα 8:30π.μ.

Θησείο Πετράλωνα Κουκάκι Ξηλώνεται κεραία με πρωτοβουλία της παρέμβασης κατοίκων Θησείου-Πετραλώνων-Κουκακίου. ΑΚΤΑΙΟΥ & ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΑΣΧΑ 2006.
Θησείο Πετράλωνα Κουκάκι Ξηλώνεται κεραία με πρωτοβουλία και πάλι της παρέμβασης κατοίκων Θησείου-Πετραλώνων-Κουκακίου. ΕΡΙΣΙΧΘΟΝΟΣ & ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ - 7/6/2006.
Θησείο Πετράλωνα Κουκάκι Ξηλώνεται κεραία μετά από 2 συνελεύσεις των κατοίκων. Φυσικά όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις, ξηλώνεται από τους ίδιους τους κατοίκους. Οι αρχές αποφάνθηκαν ότι η κεραία ήταν παράνομη, αλλά φυσικά δεν θα έκαναν τίποτα όπως και σε τόσες άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις. Κάτοικοι δέχθηκαν απειλές για μηνύσεις, ακόμα και για κάψιμο αυτοκινήτου. ΑΚΤΑΙΟΥ & ΛΥΚΟΜΙΔΩΝ 18 -17/9/2006.
Θησείο Πετράλωνα Κουκάκι Τα δύο βαρελάκια. Μετά από την μεγάλη πίεση των κατοίκων ο ιδιοκτήτης αποσύνδεσε παρουσία μας την κεραία. Είναι οριστικά εκτός λειτουργίας. ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ 30 -  20/9/2006.
Θησείο Πετράλωνα Κουκάκι Συγκρότημα μικρών κεραιών ...σαν γλάστρες. Οι κάτοικοι μετά από συνέλευση και πορεία ξηλώνουν την νέα παράνομη κεραία που απείχε μόλις 30 μέτρα από αυτή της Λυκομιδών που έχει ήδη ξηλωθεί. ΑΚΑΜΑΝΤΟΣ 26 -  10/10/2006
Θησείο Πετράλωνα Κουκάκι Κεραία σαν ηλιακός. Η κεραία είναι από το 1999. Έχει κάποια άδεια. Μεταξύ δύο συνελεύσεων για αυτή την κεραία έγινε σαμποτάζ. Κόπηκαν καλώδια και ζωγραφίστηκε πάνω της μια νεκροκεφαλή. Στην τελευταία συνέλευση υπήρχε παρουσία ΜΑΤ! ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ 10 

Παλλήνη λόφος της Κάντζας.

κεραίες στην Λάρισα 

Δάσος κεραιών στην Καλλιθέα 

Λόφος Αξιωματικών στο Περιστέρι.

Κεραία δίπλα σε σχολεία στο Χαϊδάρι (Ιερά οδός και Κανάρη).

Κεραία δίπλα σε σχολεία στην Δάφνη.

Κεραία δίπλα σε σπίτια στον Νέο Κόσμο. http://terpandrou.wordpress.com 

Κεραία δίπλα σε σπίτι στα Καμίνια.

Κεραίες δίπλα στα σχολεία της περιοχής Αιγάλεω.    

Κεραία δίπλα στο 6ο δημοτικό σχολείο στο Πέραμα.

Κεραίες δίπλα στα σχολεία της περιοχής Νέας Σμύρνης και Αγίου Δημητρίου. εδώ
αρχή Κεραίες δίπλα στα σχολεία της περιοχής Σεπολίων.